//
you're reading...
МФЕФ 2013, Новини

Младежки визуални проекти 2013

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

От 4 до 9 ноември 2013 г. Софийският университет „Св. Климент Охридски” отново ще стане събирателно място на учени, изследователи, документалисти и студенти, работещи в полето на хуманитарните науки и визуалните изследвания.

В четвъртото издание на форума за визуална антропология ще бъдат показани над 20 продукции от Балканите, Мексико, Боливия, Португалия, Танзания и др., с които ще се докоснем до традициите на гръцките нестинари, фестивала Марди Гра в Ню Орлиънс и поклонническите пътувания в Латинска Америка. Това, разбира се далеч не е всичко!

Международен фестивал на етнографския филм – София има удоволствието да покани всички желаещи за участие в панел „Младежки визуални проекти”. Очакваме вашата презентация или филм върху тема, която сте разработвали на теренна практика, по проект и представлява ваш професионален интерес.

Крайният срок за кандидатстване е 30 октомври 2013 г., като форма за участие може да изтеглите оттук и да я изпратите на адрес kulturata@gmail.com.

Международен фестивал на етнографския филм – София се организира от Сдружение за културни инициативи в партньорство с Академично етноложко сдружение, катедра Етнология при СУ „Св. Климент Охридски” и подкрепата на Студентски съвет на СУ „Св. Климент Охридски”, Университетски комплекс по хуманитаристика “Алма Матер”, Университетско издателство и печатница при Софийски университет и Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей – БАН. Медийни партньори на фестивала са Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”, сп. The Explorer и онлайн платформите Kulturbench.com и Akademika.bg.

Успех !

Дискусия

Няма коментари.

Вашият коментар

Архив

CAFFE
wordpress hit counter